Your address will show here +12 34 56 78

HÉT ONLINE MARKETING BUREAU

Wij helpen organisaties 
aan meer resultaat
met 
online marketing
  • Text Hover
  • Text Hover

Ben je ook geen fan om constant overspoeld te worden met advertenties op het internet waar 
jij niks aan hebt? Nou, wij ook niet. Wij weten namelijk dat online marketing beter kan. Veel beter. Door constant de website te analyseren en te kijken naar data zien we kansen. En data staat voor mensen, potentiële klanten voor uw onderneming. Door precies te weten wie die mensen zijn en waar ze behoefte aan hebben, kunnen wij als online marketing specialist uw verhaal op de juiste manier, de juiste plek en het juiste moment vertellen. Hierdoor ben je niet (langer) die vervelende verkoper voor de ingang van een winkel, maar de vriend die je op een geweldige televisie-aanbieding wijst, omdat hij weet dat de jouwe vorige week stuk is gegaan.
Djinq staat voor creativiteit, gedrevenheid en vrijheid 
Maak kennis met Djinq. Djinq is een creatief, fris en gedreven online marketing bedrijf, afkomstig uit Nijmegen. We zijn een verlengstuk van de klant en zijn altijd enorm betrokken om het beste resultaat eruit te halen. Wij gaan en willen nét een stap extra zetten. 

Marketing en technologie zijn onze passie, waarbij we altijd van op de hoogte zijn en voorop lopen met de nieuwe ontwikkelingen. De kanalen die we inzetten staan nooit op zichzelf – ze vormen onderdeel van een totaaloplossing. Een oplossing die zorgt voor aantoonbare resultaten. 
  • Text Hover
Korte achtergrond
Djinq helpt bedrijven vanaf 2008

In 2008 zag Daniel als 16-jarige student het probleem dat mensen teveel geld uitgaven aan websites en dat bedrijven (vervolgens) geen nieuwe klanten haalde uit hun websites. Daan besluit om een oplossing te bieden aan bedrijven wat hen dichter bij klanten moest brengen. Djinq was geboren.
 
Inmiddels bijna 10 jaar later is Djinq na veel opgedane ervaring gespecialiseerd in webdevelopment en alles wat te maken heeft om de customer experience online te verhogen. Djinq denkt volledig mee met haar klanten om meer resultaat te krijgen uit het online ondernemen zodat zij zich geen zorgen meer hoeven te maken, maar enkel vrijheid kunnen ervaren.

Djinq bestaat uit online marketeers die op afstand werken vanuit heel de wereld. Uit onderzoek en uit de praktijk is gebleken dat deze werkwijze de productiviteit en tevredenheid binnen de organisatie aanzienlijk verhoogt. Met een heldere strategie, strakke planning en rapportages zorgen wij voor resultaat. Djinq staat voor transparantie, aantoonbaar resultaat en vrijheid. 
TEAM
Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. 
Getalenteerde online marketeers kunnen echter altijd een open sollicitatie sturen!
 Mail ons gerust: team@djinq.nlSamenwerking

Heb je het idee dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Djinq staat open voor een kennismaking! 
Neem hier contact op of mail naar info@djinq.nl

  • Text Hover